Curs Apicultor desfasurat online, pe Zoom.

De acum te specializezi in domeniu cu acest curs de apicultor.

Meseria de apicultor ia amploare din ce in ce mai mult. De cativa ani se acorda fonduri nerambursabile pentru cei ce vor sa realizeze o mica afacere din apicultura. Solicitarile pentru calificare au crescut, iar nevoia de miere curata si autentica e din ce in ce mai mare. Vino si tu la curs sa inveti meseria de apicultor!

 

Structura acestui curs

Cursurile teoretice se sustin online, live, prin aplicatia ZOOM.

Sedintele se tin o data pe saptamana, miercurea, in intervalul 18:00 – 22:00 .

Teme discutate:

1. Intocmirea planului de venituri si cheltuieli in stupina
2. Intocmirea documentelor specifice in stupina
3. Pregatirea familiilor de albine pentru perioada de iernare
4. Organizarea lucrarilor de primavara in stupina
5. Inmultirea familiilor de albine
6. Asigurarea starii de sanatate a albinelor
7. Recoltarea, conditionarea si valorificarea produselor apicole
8. Imbunatatirea bazei melifere

 

Cursul se desfasoara in program seral

In fiecare Miercuri 18.00 – 22.00

Durata curs: 2 luni si 2 saptamani

Urmatorul Curs – Inscrieri Deschise

Perioada de inscrieri: 24.02.2023 – 08.05.2023

Data de incepere: 10.05.2023

Pret Curs

  • Plata integrala 40% DISCOUNT 950 lei =>> 570 lei
  • Plata in rate =>>  950 lei

Taxa de examinare: 50 lei

Cod NC: 6123.1.1

Tip curs: Calificare

 

Completeaza formularul dupa ce te asiguri ca indeplinesti nivelul minim de invatamant sau contacteaza-ne la 0377 101 557 pentru detalii

 

Conditii de inscriere si documente necesare

Pregatirea minima obligatorie: 8/10 clase (invatamantul minim obligatoriu)

Invatamantul obligatoriu – anii de absolvire
– 1962 – 1974 – 8 clase absolvite
– 1975 – 1990 – 10 clase absolvite
– 1991 – 2003 – 8 clase absolvite
– 2004 – prezent  – 10 clase absolvite

Documente necesare

  • Copie CI
  • Copie certificat de nastere
  • Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
  • Copia ultimului act de studii
  • Adeverinta medicala (cu specificatia “clinic sanatos”) in original sau copie dupa fisa de aptitudini eliberata de medicina muncii.

Programul este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Municipiul Bucuresti iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, recunoscut in Uniunea Europeana.

 

Intrebari frecvente

DE CE SA ALEG CURS APICULTOR ORGANIZAT DE VOI?

Cursul de Apicultor este adaptat si simplificat, intr-un program usor de parcurs indiferent din ce zona a tarii participi. Formatorul cursului detine o experienta vasta in domeniul apiculturii, fiind doctor in domeniul zootehniei, iar experinta la curs in prezenta acestuia iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa si te asigura ca daca vei fi nemultumit de calitatea orelor predate, pana la jumatatea cursului, iti restituim suma achitata.

DIPLOMA ESTE RECUNOSCUTA?

Acest curs de apicultor este acreditat si recunoscut national si international. Cele 2 ministere (al Muncii si al Educatiei) care sunt mentionate pe certificat (diploma) si suplimentul descriptiv (anexa in care sunt inregistrate competentele dobandite) dovedesc valoare legala a acestuia. Recunoasterea internationala este valabila dupa aplicarea apostilei de la Haga, apostila pe care o aplica Prefectura judetului in care ai domiciliul. Mai sunt cativa pasi intermediari pana la apostila pe care ii poti solicita consultantului nostru la momentul ridicarii certificatului.

PRETUL REFLECTA CALITATEA?

Da, reflecta calitatea lectiilor predate. Formatorii nostri sunt bine selectionati, au experienta in domeniu si te asista in tot procesul de invatare. Prin noi, acest curs apicultor, reprezinta o investitie pentru tine. Poti consulta opiniile cursantilor care au absolvit acest curs, aflate in subsolul paginii (au fost preluate prin fise de feedback la finalul cursurilor).

CARE SUNT CONDITIILE DE PARTICIPARE?

Poate participa orice persoana carea finalizat invatamantul obligatoriu (8/10 clase in functie de anul absolvirii lor), indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu (este necesara resedinta in Romania). Nu exista limita de varsta superioara.

CUM SE ACHITA ACEST CURS?

Cursul se achita integral sau in rate (numerar, transfer bancar sau plata online). La examen se va percepe taxa de examinare in valoare de 50 lei.

CUM MA INSCRIU LA CURS?

Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, apasand butonul “Aplica la acest curs”, care te duce direct la formular, unde ai posibilitatea de a opta pentru plata cu cardul prin platforma securizata Mobilpay sau transfer bancar. La receptionarea solicitarii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice. Inscrierea, receptionarea documentelor necesare inscrierii se pot face inclusiv online, nu trebuie sa te prezinti la sediu daca nu doresti asta. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0377101557 de luni pana vineri intre orele 10.00 – 17.30, in afara sarbatorilor legale sau la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Parter, Sector 3.

PRIMESC SUPORT DE CURS?

Da, fiecare participant va avea acces online, gratuit, la suportul de curs (pe toata perioada cursului). Pentru o invatare usoara am creat o platforma de elarning de unde poti studia suportul de curs si il poti descarca in calculatorul tau.

CUM SE SUSTINE EXAMENUL PENTRU CURS APICULTOR?

Examenul se sustine la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Sector 3. El va consta intr-o proba scrisa (test) si proba practica (proiect sau bilete cu intrebari). Cursul este bine structurat, iar prin participarea la sedintele de curs vei beneficia de informatii suficiente, care te vor ajuta la absolvire.

33 STUDENTS ENROLLED
X