• Nu ai niciun produs în coș.

ratings 

Curs Bucatar desfasurat online, pe Zoom. Practica in restaurante partenere. De acum vei fi un bucatar priceput! Cursurile teoretice se …

Prețul inițial a fost: 1,175.00 lei.Prețul curent este: 764.00 lei.

Curs Bucatar desfasurat online, pe Zoom. Practica in restaurante partenere.

De acum vei fi un bucatar priceput!

Cursurile teoretice se sustin online, live, prin platforma Zoom.

Te invatam arta culinara si vei face practica in restaurante din Bucuresti, cum ar fi: Restaurant Simbio, Bistro Matrioska, Restaurant Hotel Ibis Nord, Restaurant Hotel Ibis Parlament, Restaurant Hotel Hilton, Restaurant Hotel Novotel, Fabrica de Mancare, Restaurant Inter Business Bucharest, Restaurant Hotel Radisson, Restaurant Hotel Cismigiu, Casa Doina, Stadio, Social 1 Programul de curs este gandit si calculat atat pentru persoane pasionate, care invata meseria pentru hobby-ul personal, cat si pentru persoanele care lucreaza sau vor sa lucreze ca bucatar iscusit.

Cursul se desfasoara in program de zi

Joi 13.30 – 16.30 Durata cursului: 4 luni si 2 saptamani

Urmatorul Curs – Inscrieri Deschise

  • Inscrie-te la curs si un consultant te va contacta pentru detalii suplimentare si confirmare.
  • Pretul este valabil la plata integrala
  • Pentru plata in rate este valabil pretul taiat
  • Taxa de examinare: 50 lei

Cod RNCP: RO/03/1013/130

Tip curs: Calificare Completeaza formularul dupa ce te asiguri ca indeplinesti nivelul minim de invatamant sau contacteaza-ne la 0377 101 557 pentru detalii

Conditii de inscriere si documente necesare

Pregatirea minima obligatorie: 8/10 clase (invatamantul minim obligatoriu) Invatamantul obligatoriu - anii de absolvire - 1962 – 1974 – 8 clase absolvite - 1975 – 1990 – 10 clase absolvite - 1991 – 2003 – 8 clase absolvite - 2004 – prezent  – 10 clase absolvite

Documente necesare

  • Copie CI
  • Copie certificat de nastere
  • Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
  • Copia ultimului act de studii
  • Aviz medical cu specificatia “apt pentru a desfasura activitati in domeniul alimentar”
Programul este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Municipiul Bucuresti iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, recunoscut in Uniunea Europeana.

Avantajele participarii la curs:

  • facand practica in restaurante partenere, pe meniuri achitate de clientii restaurantului, iti aduce avantajul unui cost redus al cursului
  • lucrezi in ritmul si la calitatea unei bucatarii de restaurant
  • teoria se tine o data pe saptamana (in primele 2 luni) – restul practica
  • punem accent pe practica pentru ca tu sa inveti sa prepari corect si gustos
  • tinem cont de asteptarile tale si iti cautam un loc de practica cat mai apropiat de stilul de bucatarie in care vrei sa gatesti
  • facem recapitulare pentru ca tu sa-ti amintesti cu usurinta cele invatate la curs
  • inveti o meserie cautata pe piata fortei de munca
  • diplome recunoscute national si international
  • iti oferim gratuit suport de curs in format electronic cu acces din platforma de elearning
  • 40 % reducere la plata integrala
  • posibilitatea achitarii online sau prin transfer bancar

Intrebari frecvente

DE CE SA ALEG CURS DE BUCATAR ORGANIZAT DE VOI?
Cursul de Bucatar este adaptat si simplificat, intr-un program usor de parcurs indiferent din ce zona a tarii participi. Formatorul cursului detine o experienta vasta in Arhivele Nationale, iar experinta la curs in prezenta acestuia iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa si te asigura ca daca vei fi nemultumit de calitatea orelor predate, pana la jumatatea cursului, iti restituim suma achitata.
DIPLOMA ESTE RECUNOSCUTA?
Cursul este acreditat si recunoscut national si international. Cele 2 ministere (al Muncii si al Educatiei) care sunt mentionate pe certificat (diploma) si suplimentul descriptiv (anexa in care sunt inregistrate competentele dobandite) dovedesc valoare legala a acestuia. Recunoasterea internationala este valabila dupa aplicarea apostilei de la Haga, apostila pe care o aplica Prefectura judetului in care ai domiciliul. Mai sunt cativa pasi intermediari pana la apostila pe care ii poti solicita consultantului nostru la momentul ridicarii certificatului.
PRETUL REFLECTA CALITATEA?
Da, reflecta calitatea lectiilor predate. Formatorii nostri sunt bine selectionati, au experienta in domeniu si te asista in tot procesul de invatare. La noi cursul reprezinta o investitie pentru tine. Poti consulta opiniile cursantilor care au absolvit acest curs, aflate in subsolul paginii (au fost preluate prin fise de feedback la finalul cursurilor).
CARE SUNT CONDITIILE DE PARTICIPARE?
Poate participa orice persoana carea finalizat invatamantul obligatoriu (8/10 clase in functie de anul absolvirii lor), indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu (este necesara resedinta in Romania). Nu exista limita de varsta superioara.
CUM SE ACHITA ACEST CURS?
Cursul se achita integral sau in rate (numerar, transfer bancar sau plata online). La examen se va percepe taxa de examinare in valoare de 50 lei.
CUM MA INSCRIU LA CURS?
Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, apasand butonul “Aplica la acest curs”, care te duce direct la formular, unde ai posibilitatea de a opta pentru plata cu cardul prin platforma securizata Mobilpay sau transfer bancar. La receptionarea solicitarii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice. Inscrierea, receptionarea documentelor necesare inscrierii se pot face inclusiv online, nu trebuie sa te prezinti la sediu daca nu doresti asta. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0377101557 de luni pana vineri intre orele 10.00 – 17.30, in afara sarbatorilor legale sau la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Parter, Sector 3.
PRIMESC SUPORT DE CURS?
Da, fiecare participant va avea acces online, gratuit, la suportul de curs (pe toata perioada cursului). Pentru o invatare usoara am creat o platforma de elarning de unde poti studia suportul de curs si il poti descarca in calculatorul tau.
CUM SE SUSTINE EXAMENUL?
Examenul se sustine la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Sector 3. El va consta intr-o proba scrisa (test) si proba practica (proiect sau bilete cu intrebari). Cursul este bine structurat, iar prin participarea la sedintele de curs vei beneficia de informatii suficiente, care te vor ajuta la absolvire.
Fotografie de profil
Bestcor
5 5
469

Studenți

Instructor

Mai Multe Cursuri Ale Instructorului

Curicula Cursului

    • 1.1 UTILAJE PENTRU PRELUCRAREA MATERIILOR PRIME ACŢIONATE ELECTRIC 00:15:00
    • 1.2. UTILAJE TERMICE (DE PREGĂTIRE LA CALD) 00:35:00
    • 1.3. UTILAJE ŞI SPAŢII FRIGORIFICE 00:15:00
    • 1.4. USTENSILE 00:20:00
    • 1.5 ÎNTREŢINEREA USTENSILELOR, DISPOZITIVELOR, INSTRUMENTELO0R TĂIETOARE ŞI A VASELOR DE GĂTIT 00:05:00
    • 2.1. FONDURI DE BAZĂ (SUPE) 00:10:00
    • 2.2. ESENŢE (GLACEURI) 00:05:00
    • 2.3. ASPICURI 00:20:00
    • 2.4. SOSURI 00:50:00
    • 2.5. UMPLUTURI 00:10:00
    • 2.6. PANADE 00:07:00
    • 2.7. SEMIPREPARATE DIVERSE 00:03:00
    • CAPITOLUL 3. TEHNOLOGIA PREPARĂRII SALATELOR 00:05:00
    • 3.1. TEHNOLOGIA PREPARĂRII SALATELOR CRUDE 00:07:00
    • 3.2. TEHNOLOGIA PREPARATELOR SALATELOR FIERTE 00:10:00
    • 3.3 TEHNOLOGIA PREPARĂRII SALATELOR COAPTE 00:10:00
    • 3.4. TEHNOLOGIA PREPARĂRII SALATELOR COMBINATE 00:15:00
    • 3.5. CONDIŢII DE CALITATE A SALATELOR 00:02:00
    • 3.6. DEFECTE; CAUZE, REMEDIERI 00:02:00
    • 3.7. TRANSFORMĂRI CARE AU LOC ÎN TIMPUL PREGĂTIRII SALATELOR 00:02:00
    • CAPITOL 4 TEHNOLOGIA PREPARĂRII GARNITURILOR 00:05:00
    • 4.1. TEHNOLOGIA PREPARĂRII GARNITURILOR DIN LEGUME 00:15:00
    • 4.2. TEHNOLOGIA PREPARĂRII GARNITURILOR DIN CRUPE 00:15:00
    • 4.3. TEHNOLOGIA PREPARĂRII GARNITURILOR DIN PASTE FĂINOASE 00:05:00
    • CAPITOLUL 5 TEHNOLOGIA PREPARATELOR PENTRU MICUL DEJUN 00:03:00
    • 5.1. TEHNOLOGIA PREPARATELOR DIN OUĂ 00:07:00
    • 5.2. TEHNOLOGIA PREPARATELOR DIN CAŞCAVAL 00:05:00
    • 5.3. TRANSFORMĂRI CE AU LOC ÎN TIMPUL OBŢINERII PREPARATELOR DIN OUĂ ŞI CAŞCAVAL 00:03:00
    • CAPITOLUL 6 TEHNOLOGIA GUSTĂRILOR 00:03:00
    • 6.1. GUSTĂRI RECI 00:30:00
    • 6.2. GUSTĂRI CALDE 00:40:00
    • 6.3. TRANSFORMĂRI CE AU LOC ÎN TIMPUL PREPARĂRII GUSTĂRILOR 00:05:00
    • 6.4. APRECIEREA VALORII NUTRITIVE ŞI A DIGESTIBILITĂŢII GUSTĂRILOR 00:05:00
    • 6.5. DEFECTELE, CAUZELE ŞI REMEDIERILE GUSTĂRILOR SPECIALE 00:02:00
    • CAPITOLUL 7 ANTREURI 00:00:00
    • 7.1. ANTREURI RECI 00:20:00
    • 7.2. ANTREURI CALDE 00:40:00
    • 7.3. TRANSFORMĂRILE CE AU LOC ÎN TIMPUL PRELUCRĂRII ANTREURILOR 00:05:00
    • CAPITOLUL 8 TEHNOLOGIA PREPARATELOR LICHIDE 00:10:00
    • 8.1. SUPELE 00:40:00
    • 8.2. CIORBELE ŞI BORŞURILE 00:30:00
    • 8.3. TRANSFORMĂRI CE AU LOC ÎN TIMPUL PREGĂTIRII PREPARATELOR LICHIDE SPECIALE 00:05:00
    • CAPITOLUL 9 TEHNOLOGIA PREPARATELOR SERVITE CA PRIM FEL 00:05:00
    • 9.1 TEHNOLOGIA PREPARATELOR DIN LEGUME 00:15:00
    • 9.2. TRANSFORMĂRI CE APAR ÎN TIMPUL OBŢINERII PREPARATELOR DIN LEGUME 00:03:00
    • 9.3. TEHNOLOGIA PREPARATELOR DIN CRUPE, PASTE FĂINOASE ŞI BRÂNZĂ 00:20:00
    • 9.4. TRANSFORMĂRI CE AU LOC ÎN TIMPUL OBŢINERII PREPARATELOR DIN CRUPE, PASTE FĂINOASE ŞI BRÂNZĂ 00:02:00
    • 9.5. TEHNOLOGIA PREPARATELOR DIN PÂINE 00:05:00
    • 9.6. TEHNOLOGIA PREPARATELOR DIN SUBPRODUSE DE CARNE 00:20:00
    • 9.7. TRANSFORMĂRI CE AU LOC ÎN TIMPUL OBŢINERII PREPARATELOR DIN SUBPRODUSE DE CARNE 00:05:00
    • 9.8. TEHNOLOGIA PREPARATELOR DIN PEŞTE 00:00:00
    • CAPITOLUL 10 TEHNOLOGIA PREPARATELOR DE BAZĂ DIN COMPONENŢA MENIURILOR 00:25:00
    • 10.1. TEHNOLOGIA PREPARATELOR DIN LEGUME ŞI SOS 00:20:00
    • 10.2. TRANSFORMĂRI CE AU LOC ÎN TIMPUL PROCESULUI TEHNOLOGIC AL PREPARATELOR DE BAZĂ DIN LEGUME 00:30:00
    • 10.3. TEHNOLOGIA PREPARATELOR PE BAZĂ DIN LEGUME DIFERITE 00:25:00
    • 10.4. TEHNOLOGIA PREPARATELOR DIN LEGUME CU UMPLUTURĂ DE OREZ 00:40:00
    • 10.5. TEHNOLOGIA PREPARATELOR DE BAZĂ DIN CARNE DE VITĂ, PORC, OVINE SI LEGUME CU CARNE 00:50:00
    • 10.6. TRANSFORMĂRI ÎN PROCESUL TEHNOLOGIC AL PREPARATELOR DE BAZĂ DIN CARNE ŞI LEGUME 00:10:00
    • CAPITOLUL 11 TEHNOLOGIA PREPARATELOR DIN CARNE TOCATĂ 00:25:00
    • 11.1. TEHNOLOGIA TOCĂTURILOR CRUDE 00:13:00
    • 11.2. TEHNOLOGIA TOCĂTURILOR CU SOS 00:15:00
    • 11.3 TEHNOLOGIA TOCĂTURILOR ÎN LEGUME 00:20:00
    • 11.4 TEHNOLOGIA TOCĂTURILOR ÎN FOI 00:20:00
    • 11.5. TEHNOLOGIA TOCĂTURILOR ÎN STRATURI CU LEGUME 00:30:00
    • 11.6. TEHNOLOGIA TOCĂTURILOR PRĂJITE ŞI FRIPTE 00:15:00
    • 11.7. TRANSFORMĂRI CE SE PRODUC ÎN TIMPUL PROCESULUI TEHNOLOGIC AL PREPARATELOR DE BAZĂ DIN CARNE TOCATĂ 00:17:00
    • CAPITOLUL 12 TEHNOLOGIA PREPSARATELOR DIN CARNE DE PASĂRE 00:20:00
    • 12.1. PROCESUL TEHNOLOGIC AL PREPARATELOR DE BAZĂ DIN CARNE DE PASĂRE 00:05:00
    • 12.2. TEHNOLOGIA SPECIFICĂ A PREPARATELOR DIN CARNE DE PASĂRE CU SOS ALB 00:25:00
    • 12.3. TEHNOLOGIA PREPARATELOR DIN CARNE DE PASĂRE PREGĂTITE PRIN SOTARE 00:15:00
    • 12.4. TEHNOLOGIA SPECIFICĂ PREPARATELOR DIN CARNE DE PUI CU SOS ROŞU 00:15:00
    • 12.5. TEHNOLOGIA PREPARATELOR DIN CARNE DE PASĂRE ŞI CRUPE 00:25:00
    • 12.6. TEHNOLOGIA PREPARATELOR DIN CARNE DE PASĂRE PREGĂTITE PRIN FRIGERE LA CUPTOR 00:10:00
    • CAPITOLUL 13 TEHNOLOGIA PREPARATELOR DIN SUBPRODUSE COMESTIBILE DE ABATOR 00:13:00
    • 13.1. SUBPRODUSELE COMESTIBILE DE ABATOR UTILIZATE PENTRU PREPARATE DE BAZĂ DIN MENIU APORTUL LOR NUTRITIV ŞI OPERAŢII TEHNOLOGICE SPECIFICE 00:30:00
    • 13.2. TRANSFORMĂRI ÎN TIMPUL PROCESULUI TEHNOLOGIC AL PREPARATELOR DIN SUBPRODUSE COMESTIBILE DE ABATOR 00:25:00
    • CAPITOLUL 14 TEHNOLOGIA PREPARATELOR DIN CARNE DE VÂNAT 00:20:00
    • 14.1. TEHNOLOGIA SPECIFICĂ PREPARATELOR DIN CARNE DE VÂNAT 00:30:00
    • 14.2 MODIFICĂRI ALE CĂRNII DE VÂNAT SUB INFLUENŢA DIFERITELOR TRATAMENTE 00:07:00
    • 15.1. TEHNOLOGIA PREPARATELOR SPECIALE DIN PEŞTE 01:00:00
    • 15.2. TEHNOLOGIA PREPARATELOR DIN CRUSTACEE, MOLUŞTE, BATRACIENI 01:30:00
    • Capitolul 17 TEHNOLOGIA FRIPTURILOR 00:20:00
    • 17.1 FRIPTURILE LA FRIGARE 00:30:00
    • 17.2. FRIPTURILE LA GRĂTAR 00:25:00
    • 17.3. FRIPTURILE LA CUPTOR (TAVĂ) 00:20:00
    • 17.4. FRIPTURILE LA TIGAIE 00:10:00
    • CAPITOLUL 18 TEHNOLOGIA DULCIURILOR DE BUCĂTĂRIE 00:00:00
    • 18.1. DULCIURI DE BUCĂTĂRIE PE BAZĂ DE CRUPE ŞI LAPTE 00:10:00
    • 18.2. DULCIURI DE BUCĂTĂRIE PE BAZĂ DE OUĂ ŞI LAPTE 00:13:00
    • 18.3. DULCIURI DE BUCĂTĂRIE PE BAZĂ DE ALUATURI 00:15:00
    • 18.4. DULCIURI DE BUCĂTĂRIE PE BAZĂ DE FRUCTE 00:20:00
    • 18.5. BUDINCI 00:20:00
    • 18.6. SUFLEURI 00:20:00
    • CAPITOLUL 1 NOŢIUNI PRIVIND SUBSTANŢELE NUTRITIVE EXISTENTE ÎN ALIMENTE ŞI ROLUL LOR ÎN ALIMENTAŢIA POPULAŢIEI 00:05:00
    • 1.1. PROTIDELE 00:07:00
    • 1.2. GLUCIDELE 00:10:00
    • 1.3. LIPIDELE 00:10:00
    • 1.4. VITAMINELE 00:13:00
    • 1.5. SUBSTANŢELE MINERALE 00:10:00
    • 1.6. APA 00:05:00
    • 1.7. ENZIMELE 00:03:00
    • Capitolul 2 MATERII PRIME DE ORIGINE VEGETALĂ FOLOSITE ÎN ALIMENTAŢIE 00:03:00
    • 2.1 CEREALELE ŞI PRODUSELE CEREALIERE 00:45:00
    • 2.2. LEGUMELE ŞI PRODUSELE REZULTATE PRIN PRELUCRAREA LOR 02:00:00
    • 2.3. FRUCTELE ŞI PRODUSELE REZULTATE PRIN PRELUCRAREA LOR 00:30:00
    • 3.1. CARNEA ŞI PRODUSELE DIN CARNE 02:15:00
    • 3.2. LAPTELE 00:40:00
    • 3.3. OUL 00:40:00
    • 4.1. GRĂSIMILE ALIMENTARE 00:10:00
    • 4.2. CONDIMENTELE 00:15:00
    • 4.3. STIMULENTELE 00:15:00
    • 4.4. ZAHĂRUL, GLUCOZA, AMIDONUL, MIEREA 00:20:00
    • 4.5. ALTE MATERII AUXILIARE 00:15:00
    • 5.1. GRUPE DE ALIMENTE ŞI RELAŢIILE DINTRE VALOAREA NUTRITIVĂ A ACESTORA ŞI NEVOILE ORGANISMULUI 00:15:00
    • 5.2. CRITERII DE ÎNTOCMIRE A UNUI MENIU 00:10:00
    • Suport Curs si Materiale Download Bucatar 00:00:00

Reviews

document.addEventListener('cmplz_status_change', function (e) { if (e.detail.category === 'marketing' && e.detail.value==='allow') { location.reload(); } }); document.addEventListener('cmplz_status_change_service', function (e) { if ( e.detail.value ) { location.reload(); } });
X