• Nu ai niciun produs în coș.

ratings 

Curs Inspector Salarii desfasurat online, pe Zoom. Examen tot online. De acum gestionarea salariilor nu va mai fi o problema! …

520.00 lei
Acces la Curs

1 week, 3 zile

Ultimul Update

31/08/2023

Studenți

2

Timp de Parcurgere

4 ore, 10 minute

Postat de
Categoria Cursului

Curs Inspector Salarii desfasurat online, pe Zoom. Examen tot online.

De acum gestionarea salariilor nu va mai fi o problema!

Curs adresat atat persoanelor care au cunostinte de hr, cat si celor care doresc sa cunoasca doar partea de salarizare. La curs vom discuta despre:
 • Calcularea salariilor brute si nete
 • Calcularea sporurilor cuvenite
 • Calcularea indemnizatiilor aferente concediilor de odihna, medicale, de maternitate si de ingrijire a copilului
 • Calcularea impozitelor datorate bugetului de stat si bugetului asigurarilor sociale
 • Intocmirea fiselor fiscale ale personalului
 • Transmiterea documentelor specifice salarizarii
Formatorul cursului este Manager HR si are o vasta experianta in domeniu, in firme care detin sute de salariati.

Cursul se desfasoara in program seral

Durata cursului: 2 saptamani

Pret Curs

 • Plata integrala 35% DISCOUNT 800 lei =>> 520 lei
Taxa de examinare: 50 lei Cod COR: 335903 Tip curs: Specializare Completeaza formularul dupa ce te asiguri ca indeplinesti nivelul minim de invatamant sau contacteaza-ne la 0377 101 557 pentru detalii

Conditii de inscriere si documente necesare

Pregatirea minima obligatorie: invatamant liceal cu diploma de bacalaureat

Documente necesare

 • Copie CI
 • Copie certificat de nastere
 • Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
 • Copia ultimului act de studii
 • Adeverinta medicala (cu specificatia “clinic sanatos”) in original sau copie dupa fisa de aptitudini eliberata de medicina muncii.
Programul este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Municipiul Bucuresti iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, recunoscut in Uniunea Europeana.

Competente dobandite la final

 1. Dezvoltarea profesională
 2. Planificarea activităţilor proprii
 3. Introducerea datelor aferente salariilor
 4. Intocmirea documentelor specifice salarizarii
 5. Gestionarea documentelor specifice salarizării
 6. Transmiterea documentelor si informatiilor specifice salarizarii

Intrebari frecvente

DE CE SA ALEG CURS INSPECTOR SALARII ORGANIZAT DE VOI?
Cursul de Inspector Salarii este adaptat si simplificat, intr-un program usor de parcurs indiferent din ce zona a tarii participi. Formatorul cursului detine o experienta vasta in domeniul resurselor umane, iar experinta la curs in prezenta acestuia iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa si te asigura ca daca vei fi nemultumit de calitatea orelor predate, pana la jumatatea cursului, iti restituim suma achitata.
DIPLOMA ESTE RECUNOSCUTA?
Cursul este acreditat si recunoscut national si international. Cele 2 ministere (al Muncii si al Educatiei) care sunt mentionate pe certificat (diploma) si suplimentul descriptiv (anexa in care sunt inregistrate competentele dobandite) dovedesc valoare legala a acestuia. Recunoasterea internationala este valabila dupa aplicarea apostilei de la Haga, apostila pe care o aplica Prefectura judetului in care ai domiciliul. Mai sunt cativa pasi intermediari pana la apostila pe care ii poti solicita consultantului nostru la momentul ridicarii certificatului.
PRETUL REFLECTA CALITATEA?
Da, reflecta calitatea lectiilor predate. Formatorii nostri sunt bine selectionati, au experienta in domeniu si te asista in tot procesul de invatare. La noi cursul reprezinta o investitie pentru tine. Poti consulta opiniile cursantilor care au absolvit acest curs, aflate in subsolul paginii (au fost preluate prin fise de feedback la finalul cursurilor).
CARE SUNT CONDITIILE DE PARTICIPARE?
Poate participa orice persoana carea finalizat invatamantul obligatoriu (8/10 clase in functie de anul absolvirii lor), indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu (este necesara resedinta in Romania). Nu exista limita de varsta superioara.
CUM SE ACHITA ACEST CURS?
Cursul se achita integral sau in rate (numerar, transfer bancar sau plata online). La examen se va percepe taxa de examinare in valoare de 50 lei.
CUM MA INSCRIU LA CURS?
Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, apasand butonul “Aplica la acest curs”, care te duce direct la formular, unde ai posibilitatea de a opta pentru plata cu cardul prin platforma securizata Mobilpay sau transfer bancar. La receptionarea solicitarii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice. Inscrierea, receptionarea documentelor necesare inscrierii se pot face inclusiv online, nu trebuie sa te prezinti la sediu daca nu doresti asta. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0377101557 de luni pana vineri intre orele 10.00 – 17.30, in afara sarbatorilor legale sau la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Parter, Sector 3.
PRIMESC SUPORT DE CURS?
Da, fiecare participant va avea acces online, gratuit, la suportul de curs (pe toata perioada cursului). Pentru o invatare usoara am creat o platforma de elarning de unde poti studia suportul de curs si il poti descarca in calculatorul tau.
CUM SE SUSTINE EXAMENUL?
Examenul se sustine online. El va consta intr-o proba scrisa (test) si proba practica (proiect sau bilete cu intrebari). Cursul este bine structurat, iar prin participarea la sedintele de curs vei beneficia de informatii suficiente, care te vor ajuta la absolvire
Fotografie de profil
Bestcor
5 5
469

Studenți

Instructor

Mai Multe Cursuri Ale Instructorului

Curicula Cursului

 • A Modul I Cadrul Legislativ 00:50:00
 • B Modulul II Venituri salariale calcularea veniturilor brute si nete 01:10:00
 • C Modului III Calcularea sporurilor si acordarea tichetelor de masa 00:00:00
 • D Modulul IV Calcularea indemnizatiilor aferente concediilor de odihna, medicale, de maternitate si de ingrijire a copilului 00:40:00
 • E Modulul V impozitele si asigurarilor sociale 00:00:00
 • F Modulul VI Deducere personala 2020 00:40:00
 • G Anexa modul VII Documente specifice salarizarii 00:20:00
 • H Modulul VIII Diurna 00:30:00
 • Descarca Suport Curs Inspector Salarii 00:00:00

Reviews