• Nu ai niciun produs în coș.

Termeni si conditii

Art 1. Date de identificare ale comerciantului

1.1. Denumire: Bestcor Training Center SRL

2.2. Cod fiscal: 32579513

2.3. Registrul Comertului: J40/15298/2013

2.4. Sediul social: Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 62 A, Corp A, Parter, Sector 2 (fara activitate)

2.5. Puncte de lucru:

  1.       Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Parter, Sector 3
  2.       Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Demisol, Sector 3
  3.       Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Etaj 2, Sector 3

2.6. Tel: 0377 101 557

2.7. Program de lucru: Luni – Vineri 10.00 – 17.30, in afara sarbatorilor legale.

Art 2. Drepturi de proprietate intelectuala asupra platformei software

2.1. Dreptul de proprietate ii apartine in exclusivitate Bestcor Training Center SRL. Platformele web www.bestcor.ro si elearning.bestcor.ro sunt in proprietatea companiei mai sus mentionate. 2.2. Utilizarea materialelor de pe aceste platforme se face conform destinatiei lor si nu vor fi folosite in alte scopuri.

2.3. Este interzisa divulgarea informatiei si utilizarea ei in alte scopuri, fara acordul scris al Bestcor Training Center SRL.

Art 3. Conditii si modalitati de livrare a bunurilor

3.1. Inscrierea la cursuri pe platforma web www.bestcor.ro se considera finalizata numai dupa semnarea contractului si achitarea facturii proforme sau fiscale. Pentru solicitarea informatiilor de inscriere si a detaliilor cursurilor se completeaza formularele web din platforma sau se apeleaza consultantii nostri la numarul de telefon 0377 101 557 si adresa de email contact@bestcor.ro.

3.2. Inscrierea la cursurile online din platforma elearning.bestcor.ro se considera finalizata dupa receptionarea platii in conturile Bestcor Training Center SRL.

3.3. Bestcor Training Center SRL va livra cursuri in format electronic, online sau in format fizic, la sala de curs. Toate detaliile vor fi specificate pe site, in comunicarea telefonica cu echipa de consultanti, sau in casuta de email.

3.4. Bestcor Training Center SRL livreaza atat cursuri acreditate, cat si cursuri informale, la sala de curs sau online.

3.5. Bestcor Training Center SRL isi rezerva dreptul de a colabora cu alte companii si institutii care au obiect de activitate formare profesionala sau alte activitati conexe necesare pentru teorie sau practica. Prin inscrierea la curs prin platformele web precizate mai sus si prin semnarea contractului de formare profesionala sau de prestarii servicii ati luat la cunostinta si va dati acordul cu privirea la aceasta colaborare.

Art 4. Raspundere

4.1. Fiecare parte este raspunzatoare conform legii romane. Datele cu caracter personal se vor administra conform REGULAMENTULUI nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecţia datelor).

4.2. In cazul divulgarii sau comercializarii cursurilor si materialelor online si in format fizic, fara a avea acordul scris al Bestcor Training Center SRL, se poate percepe plata acelor materiale in numele persoanei careia i le-ati furnizat, precum si daune interese pentru nerespectare dreptului de proprietate intelectuala.

Art 5. Transferul proprietatii

5.1. Cursurile si materialele receptionate prin platformele web ale Bestcor Training Center SRL, cat si cele in format fizic vor fi utlizate doar de beneficiar, fara a le instraina sau comercializa fara acordul Bestcor Training Center SRL.

5.2. Cursurile si materialele vor fi livrate doar de personalul si formatorii Bestcor Training Center SRL, prin viu grai, online sau in format fizic. Accesul la cursurile online se face prin link catre platforma de elearning sau catre aplicatii de streaming.

 

 

document.addEventListener('cmplz_status_change', function (e) { if (e.detail.category === 'marketing' && e.detail.value==='allow') { location.reload(); } }); document.addEventListener('cmplz_status_change_service', function (e) { if ( e.detail.value ) { location.reload(); } });
X