• Nu ai niciun produs în coș.

ratings 

In 5 saptamani inveti sa prepari bauturi ca un semi-profesionist! Cursurile teoretice se sustin la sediul nostru din Sos. Mihai …

Prețul inițial a fost: 875.00 lei.Prețul curent este: 612.00 lei. per 5 săptămâni

In 5 saptamani inveti sa prepari bauturi ca un semi-profesionist!

Cursurile teoretice se sustin la sediul nostru din Sos. Mihai Bravu, nr. 223, Optidol Center, Bucuresti.

Cursul dureaza 5 saptamani si se desfasoara in programul urmator: Teoria se desfasoara in fiecare miercuri, intre orele 13.30 – 16.30. Practica se va desfasura, in locatii precum: Hard Rock Café, Stadio, Restaurant Hotel Cismigiu, Social 1, Restaurant Hotel Radisson, Restaurant Hotel Novotel, Casa Doina, Restaurant Hotel Marriott, Restaurant Hotel Ramada, NOR.  

Curs de Zi

In fiecare Miercuri 13.30 – 16.30 Durata curs: 5 saptamani

Pret Curs

  • 30% DISCOUNT 875 lei =>>  612 lei
Taxa de examinare: 50 lei
Completeaza formularul sau contacteaza-ne la 0377 101 557
Cod COR: 513201 Tip curs: Specializare  

Conditii de inscriere si documente necesare

Pregatirea minima obligatorie: 8/10 clase (invatamantul minim obligatoriu) Invatamantul obligatoriu – anii de absolvire – 1962 – 1974 – 8 clase absolvite – 1975 – 1990 – 10 clase absolvite – 1991 – 2003 – 8 clase absolvite – 2004 – prezent  – 10 clase absolvite

Documente necesare

  • Copie CI
  • Copie certificat de nastere
  • Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
  • Copia ultimului act de studii
  • Adeverinta medicala (cu specificatia “clinic sanatos”) in original sau copie dupa fisa de aptitudini eliberata de medicina muncii.
Programul este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Municipiul Bucuresti iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, recunoscut in Uniunea Europeana.  

Competente dobandite la final

Dupa absolvire se elibereaza un certificat de calificare, insotit de suplimentul descriptiv care atesta dobandirea urmatoarelor competente:
  • Mentinerea unui loc de munca sigur si curat
  • Organizarea locului de munca in vederea inceperii activitatii
  • Curatarea si depozitarea obiectelor de inventar
  • Gestionarea stocurilor de bauturi si materiale necesare
  • Incasarea contravalorii serviciilor oferite
  • Pregatirea bauturilor de bar
  • Pregatirea tonomatelor de servire
  • Preluarea comenzilor clientilor
  • Servirea clientilor la bar

Intrebari frecvente

DE CE SA ALEG CURS DE BARMAN ORGANIZAT DE VOI?
Cursul  de Barman este adaptat si simplificat, intr-un program usor de parcurs indiferent din ce zona a tarii participi. Formatorul cursului detine o experienta vasta in domeniu, iar experinta la curs in prezenta acestuia iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa si te asigura ca daca vei fi nemultumit de calitatea orelor predate, pana la jumatatea cursului, iti restituim suma achitata.
DIPLOMA ESTE RECUNOSCUTA?
Cursul este acreditat si recunoscut national si international. Cele 2 ministere (al Muncii si al Educatiei) care sunt mentionate pe certificat (diploma) si suplimentul descriptiv (anexa in care sunt inregistrate competentele dobandite) dovedesc valoare legala a acestuia. Recunoasterea internationala este valabila dupa aplicarea apostilei de la Haga, apostila pe care o aplica Prefectura judetului in care ai domiciliul. Mai sunt cativa pasi intermediari pana la apostila pe care ii poti solicita consultantului nostru la momentul ridicarii certificatului.
PRETUL REFLECTA CALITATEA?
Da, reflecta calitatea lectiilor predate. Formatorii nostri sunt bine selectionati, au experienta in domeniu si te asista in tot procesul de invatare. La noi cursul reprezinta o investitie pentru tine. Poti consulta opiniile cursantilor care au absolvit acest curs, aflate in subsolul paginii (au fost preluate prin fise de feedback la finalul cursurilor).
CARE SUNT CONDITIILE DE PARTICIPARE?
Poate participa orice persoana carea finalizat invatamantul obligatoriu (8/10 clase in functie de anul absolvirii lor), indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu (este necesara resedinta in Romania). Nu exista limita de varsta superioara.
CUM SE ACHITA ACEST CURS?
Cursul se achita integral sau in rate (numerar, transfer bancar sau plata online). La examen se va percepe taxa de examinare in valoare de 50 lei.
CUM MA INSCRIU LA CURS?
Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, apasand butonul “Aplica la acest curs”, care te duce direct la formular, unde ai posibilitatea de a opta pentru plata cu cardul prin platforma securizata Mobilpay sau transfer bancar. La receptionarea solicitarii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice. Inscrierea, receptionarea documentelor necesare inscrierii se pot face inclusiv online, nu trebuie sa te prezinti la sediu daca nu doresti asta. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0377101557 de luni pana vineri intre orele 10.00 – 17.30, in afara sarbatorilor legale sau la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Parter, Sector 3.
PRIMESC SUPORT DE CURS?
Da, fiecare participant va avea acces online, gratuit, la suportul de curs (pe toata perioada cursului). Pentru o invatare usoara am creat o platforma de elarning de unde poti studia suportul de curs si il poti descarca in calculatorul tau.
CUM SE SUSTINE EXAMENUL?
Examenul se sustine la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Sector 3. El va consta intr-o proba scrisa (test) si proba practica (proiect sau bilete cu intrebari). Cursul este bine structurat, iar prin participarea la sedintele de curs vei beneficia de informatii suficiente, care te vor ajuta la absolvire.
Fotografie de profil
Bestcor
5 5
469

Studenți

Instructor

Mai Multe Cursuri Ale Instructorului

Curicula Cursului

    • ATRIBUŢIILE PROFESIONALE ALE BARMANULUI 00:05:00
    • UNITĂŢI PENTRU SERVIREA CONSUMATORILOR 00:07:00
    • PREZENTAREA BĂUTURILOR ÎN UNITĂŢI 00:15:00
    • SORTIMENTUL, TEHNOLOGIA, RECOMANDAREA ŞI SERVIREA BĂUTURILOR 00:03:00
    • SORTIMENTUL DE BĂUTURI NEALCOOLICE 00:20:00
    • SORTIMENTE DE BĂUTURI ALCOOLICE 01:10:00
    • COCTEILURI: SORTIMENT-PREPARARE-SERVIRE 00:07:00
    • TEHNICI DE PREPARARE A COCTEILURILOR 00:07:00
    • COCTEILURI CLASICE INDIGENE ŞI INTERNAŢIONALE 00:40:00
    • IGIENA ÎN UNITĂŢILE DE ALIMENTAŢIE 00:30:00
    • NOŢIUNI SPECIFICE DE PROTECŢIA MUNCII 00:10:00
    • ACTIVITATEA DE ÎNCHIDERE A UNITĂŢII 00:10:00
    • Suport Curs Download Barman 00:00:00

Reviews

document.addEventListener('cmplz_status_change', function (e) { if (e.detail.category === 'marketing' && e.detail.value==='allow') { location.reload(); } }); document.addEventListener('cmplz_status_change_service', function (e) { if ( e.detail.value ) { location.reload(); } });
X