• Nu ai niciun produs în coș.

5

1

ratings 

Curs Coaching desfasurat online, pe Zoom. Examen tot online. De acum poti deveni un coach calificat și profesionist! Fie ca …

Prețul inițial a fost: 3,500.00 lei.Prețul curent este: 2,275.00 lei.

Curs Coaching desfasurat online, pe Zoom. Examen tot online.

De acum poti deveni un coach calificat și profesionist!

Fie ca doresti sa sustii sesiuni de coaching 1 la 1 sau cu 2-3 participanti, aici inveti cum sa faci asta cat mai bine. Cursurile se sustin online, live, prin aplicatia Zoom, in aceleasi conditii de acreditare si recunoastere (Ordinul 1149 / 2020). Structura acestui curs
Structura cursului este gandita sa te ajute sa parcurgi cu usurinta toate modulele din curs, cum ar fi: 1. PARTEA TEORETICĂ – Introducere în Coaching și Programarea Neurolingvistică (NLP) – Cum ne funcționează creierul și mintea – Teorii și Modele ale învăţării la adulţi – Teorii şi modele ale schimbării la nivelul percepţiei, atitudinilor şi comportamentelor – Modelarea Competențelor prin Generatorul de Noi Comportamente – Piramida Nivelurilor Neurologice – Trusa de Coaching – Structura unei ședințe de Coaching – Etică și standarde profesionale în Coaching – Competențele fundamentale de Coaching – Modelul părților persoanei – Tehnica negocierii între părțile persoanei – Tehnici de Coaching – Atitudinea de Coach și stabilirea relației de Coaching – Coachingul familiei și Drepturile și libertățile personale – Fereastra Johari – Îmbunătățirea relațiilor conflictuale – Metamodelul comunicării / limbajului – Deleții, Generalizări, Distorsiuni – Crearea conștientizării – Ascultarea activă – Eliminarea convingerilor limitative – Vocile în Coaching – Procesul de structurare a unei sesiuni de Coaching NLP – Prezența în Coaching – Instrumente de facilitare / optimizare a luării deciziilor strategice – Metaprogramele – Funcționare și metaprograme utile în Coaching – Derularea procesului de Coaching – Etapele procesului de Coaching – Coaching Organizațional – Contractul de Coaching, inclusiv cel trilateral – Brandul personal și discursul din lift – Marketingul și vânzarea serviciilor de Coaching – Supervizare și Mentorat în Coaching – Instrumente psihometrice în Coaching – Perfecţionarea profesională continuă în Coaching – Măiestria în Coaching – Viziunea personală asupra Coachingului și misiunea 2. TEHNICI ȘI INSTRUMENTE DE COACHING CARE VOR FI STUDIATE TEORETIC ȘI APLICATE PRACTIC, ÎN DEMONSTRAȚII INDIVIDUALE SAU LA NIVELUL ÎNTREGULUI GRUP ȘI PRIN LUCRU INDIVIDUAL ÎN GRUPURI MICI – Roata vieții – Identificarea sistemului primar de reprezentare senzorială – Raportul – Calibrarea – Pozițiile perceptuale – Mobilizarea și ancorarea resurselor – Stabilirea obiectivelor – POD – Modelarea – Alinierea nivelurilor neurologice – Generatorul de noi comportamente – Tehnica negocierii între părțile persoanei – Întrebările puternice – Coaching ontologic – Coaching orientat spre soluții – Coaching cognitiv – comportamental – Coaching comportamental – GROW / tGROW, OSKAR, FUEL, ACHIEVE, CIGAR, CLEAR, SCORE – Îmbunătățirea relațiilor conflictuale – Eliberarea de convingerile limitatoare – Metamodelul comunicării / limbajului și eliminarea delețiilor, generalizărilor și distorsiunilor (DGD) – Instrumente de facilitare / optimizare a luării deciziilor strategice (analiza SWOT / SPOT, Benjamin Franklin) – Brandul personal și discursul din lift – Imagineering

Cursul se desfasoara seral sau in weekend astfel:

Program seral

Miercuri si Joi 18.00 – 21.00 live, prin aplicatia Zoom Durata curs: 10 saptamani

Urmatorul Curs – Inscrieri Deschise

 • Inscrie-te la curs si un consultant te va contacta pentru detalii suplimentare si confirmare.
 • Pretul este valabil la plata integrala
 • Pentru plata in rate este valabil pretul taiat
 • Taxa de examinare: 50 lei

Program weekend

Sambata 10.30 – 17.00 live, prin aplicatia Zoom Durata curs: 10 saptamani

Urmatorul Curs – Inscrieri Deschise

 • Inscrie-te la curs si un consultant te va contacta pentru detalii suplimentare si confirmare.
 • Pretul este valabil la plata integrala
 • Pentru plata in rate este valabil pretul taiat
 • Taxa de examinare: 50 lei
Cod COR: 242412 Tip curs: Specializare Completeaza formularul dupa ce te asiguri ca indeplinesti nivelul minim de invatamant sau contacteaza-ne la 0377 101 557 pentru detalii

Conditii de inscriere si documente necesare

Pregatirea minima obligatorie: invatamant superior Minim 3 ani de experienta in munca sau in domeniul voluntariatului, pe baza de contract.

Documente necesare

 • Copie CI
 • Copie certificat de nastere
 • Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
 • Copia ultimului act de studii
 • Adeverinta medicala (cu specificatia “clinic sanatos”) in original sau copie dupa fisa de aptitudini eliberata de medicina muncii.
 • Adeverinta / copie contract de munca sau voluntariat
 • Declaratie ca detii mijloace tehnologice pentru participarea la cursul online.
Programul este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Municipiul Bucuresti iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale,recunoscut in Uniunea Europeana.

Avantajele participarii:
 • Se lucreaza cu fiecare participant pentru dobandirea coaching-ului individual
 • Apoi se pregatesc participantii pentru coaching-ul de tip grow si existential
 • Dobandirea competentelor necesare acestui domeniu
 • Parcurgerea lectiilor de curs cu ajutorul unor profesori specialisti, care sunt deja experti in domeniul lor de activitate
 • Setarea mindset-ului corect pentru crestere in cariera
 • Obtinerea unui certificat de absolvire recunoscut la nivel national si international
 • Poti efectua plata integral sau in rate
 • Se asigura suport de curs si materiale de lucru

Competente dobandite la final

 1. Fundamentele coachingului
 2. Coaching personal si organizational
 3. Etica si standarde profesionale in coaching
 4. Stabilirea relatiei de coaching
 5. Comunicarea in coaching
 6. Atitudinea de coach
 7. Tehnici de coaching
 8. Evaluarea performantei (metode)
 9. Auto-dezvoltare si auto-observare
 10. Managementul contractului de coaching
 11. Marketingul si vanzarea serviciilor de coaching
 12. Experienta practica de coaching

Intrebari frecvente

DE CE SA ALEG CURS ONLINE ORGANIZAT DE VOI?
Cursul de Specialist in Activitatea de Coaching este adaptat si simplificat, intr-un program usor de parcurs indiferent din ce zona a tarii participi (se desfasoara online, LIVE, prin ZOOM). Formatorul cursului detine o experienta vasta in domeniul coaching-ului, iar experinta la curs in prezenta acestuia iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa si te asigura ca daca vei fi nemultumit de calitatea orelor predate, pana la jumatatea cursului, iti restituim suma achitata.
DIPLOMA ESTE RECUNOSCUTA?
Cursul este acreditat si recunoscut national si international. Cele 2 ministere (al Muncii si al Educatiei) care sunt mentionate pe certificat (diploma) si suplimentul descriptiv (anexa in care sunt inregistrate competentele dobandite) dovedesc valoare legala a acestuia. Recunoasterea internationala este valabila dupa aplicarea apostilei de la Haga, apostila pe care o aplica Prefectura judetului in care ai domiciliul. Mai sunt cativa pasi intermediari pana la apostila pe care ii poti solicita consultantului nostru la momentul ridicarii certificatului.
PRETUL REFLECTA CALITATEA?
Da, reflecta calitatea lectiilor predate. Formatorii nostri sunt bine selectionati, au experienta in domeniu si te asista in tot procesul de invatare. La noi cursul reprezinta o investitie pentru tine. Poti consulta opiniile cursantilor care au absolvit acest curs, aflate in subsolul paginii (au fost preluate prin fise de feedback la finalul cursurilor).
CARE SUNT CONDITIILE DE PARTICIPARE?
Poate participa orice persoana care are finalizate studiile superioare si minim 3 ani experienta in munca sau in domeniul voluntariatului, indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu (este necesara resedinta in Romania). Nu exista limita de varsta superioara.
CUM SE ACHITA ACEST CURS?
Cursul se achita integral sau in rate (numerar, transfer bancar sau plata online). La examen se va percepe taxa de examinare in valoare de 50 lei.
CUM MA INSCRIU LA CURS?
Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, apasand butonul “Aplica la acest curs”, care te duce direct la formular, unde ai posibilitatea de a opta pentru plata cu cardul prin platforma securizata Mobilpay sau transfer bancar. La receptionarea solicitarii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice. Inscrierea, receptionarea documentelor necesare inscrierii se pot face inclusiv online, nu trebuie sa te prezinti la sediu daca nu doresti asta. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0377101557 de luni pana vineri intre orele 10.00 – 17.30, in afara sarbatorilor legale sau la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Parter, Sector 3.
PRIMESC SUPORT DE CURS?
Da, fiecare participant va avea acces online, gratuit, la suportul de curs (pe toata perioada cursului). Pentru o invatare usoara am creat o platforma de elarning de unde poti studia suportul de curs si il poti descarca in calculatorul tau.
CUM SE SUSTINE EXAMENUL?
Examenul se sustine online, LIVE, prin ZOOM. El va consta intr-o proba scrisa (test) si proba practica (proiect sau bilete cu intrebari). Cursul este bine structurat, iar prin participarea la sedintele de curs vei beneficia de informatii suficiente, care te vor ajuta la absolvire.
Fotografie de profil
Bestcor
5 5
469

Studenți

Instructor

Mai Multe Cursuri Ale Instructorului

Curicula Cursului

 • Curs Specialist în Activitatea de Coaching 00:10:00
 • CE ESTE COACHING-UL? 00:15:00
 • COMPETENTELE DE BAZA ICF ACTUALIZATE 00:30:00
 • CODUL DE ETICA AL PROFESIEI DE COACH CONFORM ICF 00:30:00
 • PROGRAMA DE PREGATIRE TEORETICA SI PRACTICA 00:30:00
 • DESCARCARE SUPORT SI MATERIALE CURS SPECIALIST IN ACTIVITATEA DE COACHING 00:00:00

Reviews

5

5
1 ratings
 • 5 stars1
 • 4 stars0
 • 3 stars0
 • 2 stars0
 • 1 stars0
 1. Curs Specialist Coaching10/10/2022 at 07:04
  Un curs excelent!
  5

  Un curs concis si practic, care permite deschiderea de noi orizonturi.
  Il recomand cu incredere!

document.addEventListener('cmplz_status_change', function (e) { if (e.detail.category === 'marketing' && e.detail.value==='allow') { location.reload(); } }); document.addEventListener('cmplz_status_change_service', function (e) { if ( e.detail.value ) { location.reload(); } });
X