• Nu ai niciun produs în coș.

ratings 

Curs Cofetar desfasurat online, pe Zoom. Practica in cofetarii. Invata cofetarie ca un profesionist! Cursurile teoretice se sustin online, live, …

Prețul inițial a fost: 1,175.00 lei.Prețul curent este: 764.00 lei.

Curs Cofetar desfasurat online, pe Zoom. Practica in cofetarii.

Invata cofetarie ca un profesionist!

Cursurile teoretice se sustin online, live, prin platforma Zoom.

Inscrie-te la cursul de Cofetar sa inveti retete, proceduri de coacere, aspect, lucruri fine in cofetarie. Dupa curs vei sti singur sa prepari, sa definesti calitatea si gustul produselor, sa ornezi, sa asamblezi si sa inovezi. Practica se va desfasura in laboratoare de cofetarie precum: Cofetaria Ana Pan, Cofetaria Casa Lica, Cofetaria Piticot, Cofetaria Madlene, Cofetaria Etorturi, Cofetaria Miaris, Restaurant Hotel Radisson, Restaurant Hotel Cismigiu, Stadio, Social 1.

Cursul se desfasoara in program de zi

Teoria: Vineri 09.30 – 12.30, (primele 6 saptamani) live, prin aplicatia Zoom Practica: locatie partenera sau locul de munca, timp de 6 saptamani Durata curs: 2 luni si jumatate

Urmatorul Curs – Inscrieri Deschise

  • Inscrie-te la curs si un consultant te va contacta pentru detalii suplimentare si confirmare.
  • Pretul este valabil la plata integrala
  • Pentru plata in rate este valabil pretul taiat
  • Taxa de examinare: 50 lei

Cod RNCP: RO/02/0721/233

Tip curs: Calificare Completeaza formularul dupa ce te asiguri ca indeplinesti nivelul minim de invatamant sau contacteaza-ne la 0377 101 557 pentru detalii

Conditii de inscriere si documente necesare

Pregatirea minima obligatorie: 8 (invatamantul gimnazial)

Documente necesare

  • Copie CI
  • Copie certificat de nastere
  • Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
  • Copia ultimului act de studii
  • Adeverinta medicala (cu specificatia “clinic sanatos”) in original sau copie dupa fisa de aptitudini eliberata de medicina muncii.
Programul este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Municipiul Bucuresti iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, recunoscut in Uniunea Europeana.

Avantajele participarii la curs:

  • Cursul este sustinut de formatori cu vechime si experienta;
  • Programul de teorie este sustinut o zi pe saptamana pentru ca tu sa-ti poti vedea si de munca sau alte activitati personale;
  • 35% reducere la plata integrala;
  • Posibilitatea platii in rate;
  • Practica in laboratoare de cofetarie;
  • In ziua examinarii primesti adeverinta de absolvire care tine loc de certificat de calificare pana la eliberarea acestuia;
  • In 30 de zile lucratoare primesti certificatul de calificare recunoscut national si international;
  • Ai acces la platforma de elearning de unde poti studia si descarca suportul de curs;
  • Poti achita cursul online sau prin transfer bancar.

Competente dobandite la final

1. Utilizarea notiunilor introductive de TIC - competențe digitale 2. Dobândirea notiunilor de bază civice și sociale organizațional 3. Dobândirea notiunilor de bază antreprenoriale 4. Aplicarea normelor de securitate şi sănătate în muncă 5. Aplicarea normelor de protecţie a mediului 6. Aplicarea normelor de igienă şi de siguranţă a alimentelor 7. Întocmirea documentelor specifice 8. Exploatarea utilajelor și echipamentelor utilizate în cofetarie și utilizarea ustensilelor 9. Cunoașterea și pregătirea materiilor prime si auxiliare folosite in cofetărie. 10. Recepţia calitativă şi cantitativă a materiilor prime, semifabricatelor şi materialelor 11. Depozitarea şi transportul materiilor prime, materialelor auxiliare și semifabricatelor 12. Prepararea si prelucrarea tipurilor de aluat folosite în cofetărie 13. Prepararea si prelucrarea semifabricatelor folosite în cofetărie 14. Prepararea și prelucrarea fursecurilor și produselor cu termen mare de valabilitate 15. Prepararea, prelucrarea, finisarea și decorarea prăjiturilor și torturilor 16. Prelucrarea ciocolatei și prepararea produselor de ciocolaterie 17. Prepararea torturilor și prăjiturilor de eveniment 18. Prepararea și prelucrarea înghețatelor și sorbeturilor 19. Condiționarea semifabricatelor și produselor finite de cofetărie 20. Ambalarea, depozitarea și manipularea produselor finite de cofetărie 21. Asigurarea calității și siguranței alimentului semifabricatelor și produselor finite de cofetarie

Intrebari frecvente

DE CE SA ALEG CURS DE COFETAR ORGANIZAT DE VOI?
Cursul de Cofetar  este adaptat si simplificat, intr-un program usor de parcurs indiferent din ce zona a tarii participi. Formatorul cursului detine o experienta vasta in domeniul alimentatiei, iar experinta la curs in prezenta acestuia iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa si te asigura ca daca vei fi nemultumit de calitatea orelor predate, pana la jumatatea cursului, iti restituim suma achitata.
DIPLOMA ESTE RECUNOSCUTA?
Acest curs este acreditat si recunoscut national si international. Cele 2 ministere (al Muncii si al Educatiei) care sunt mentionate pe certificat (diploma) si suplimentul descriptiv (anexa in care sunt inregistrate competentele dobandite) dovedesc valoare legala a acestuia. Recunoasterea internationala este valabila dupa aplicarea apostilei de la Haga, apostila pe care o aplica Prefectura judetului in care ai domiciliul. Mai sunt cativa pasi intermediari pana la apostila pe care ii poti solicita consultantului nostru la momentul ridicarii certificatului.
PRETUL REFLECTA CALITATEA?
Da, reflecta calitatea lectiilor predate. Formatorii nostri sunt bine selectionati, au experienta in domeniu si te asista in tot procesul de invatare. La noi cursul reprezinta o investitie pentru tine. Poti consulta opiniile cursantilor care au absolvit acest curs, aflate in subsolul paginii (au fost preluate prin fise de feedback la finalul cursurilor).
CARE SUNT CONDITIILE DE PARTICIPARE?
Poate participa orice persoana care a finalizat invatamantul gimnazial (8 clase), indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu (este necesara resedinta in Romania). Nu exista limita de varsta superioara.
CUM SE ACHITA ACEST CURS?
Cursul se achita integral sau in rate (numerar, transfer bancar sau plata online). La examen se va percepe taxa de examinare in valoare de 50 lei.
CUM MA INSCRIU LA CURS?
Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, apasand butonul “Aplica la acest curs”, care te duce direct la formular, unde ai posibilitatea de a opta pentru plata cu cardul prin platforma securizata Mobilpay sau transfer bancar. La receptionarea solicitarii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice. Inscrierea, receptionarea documentelor necesare inscrierii se pot face inclusiv online. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0377101557 de luni pana vineri intre orele 10.00 – 17.30, in afara sarbatorilor legale sau la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Parter, Sector 3.
PRIMESC SUPORT DE CURS?
Da, fiecare participant va avea acces online, gratuit, la suportul de curs (pe toata perioada cursului). Pentru o invatare usoara am creat o platforma de elarning de unde poti studia suportul de curs si il poti descarca in calculatorul tau.
CUM SE SUSTINE EXAMENUL?
Examenul se sustine la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Sector 3. El va consta intr-o proba scrisa (test) si proba practica (proiect sau bilete cu intrebari). Cursul este bine structurat, iar prin participarea la sedintele de curs vei beneficia de informatii suficiente, care te vor ajuta la absolvire.
Fotografie de profil
Bestcor
5 5
469

Studenți

Instructor

Mai Multe Cursuri Ale Instructorului

Curicula Cursului

    • 1.1 USTENSILE FOLOSITE IN COFETARIE 00:03:00
    • 1.2 UTILAJE SPECIFICE LABORATORULUI DE COFETARIE 00:10:00
    • TEHNOLOGIA 00:02:00
    • 2.1 TEHNOLOGIA ALUATULUI NEDOSPIT 00:30:00
    • 2.2 TEHNOLOGIA ALUATULUI OPARIT Sl A PREPARATELOR 00:18:00
    • 2.3 TEHNOLOGIA PREPARATELOR DIN ALUAT FRAGED 00:20:00
    • 2.4 TEHNOLOGIA PREPARATELOR DIN FOIETAJ 00:40:00
    • 2.5 TEHNOLOGIA DE OBTINERE A ALUATUL DOSPIT Sl PREPARATE DIN ALUAT DOSPIT 00:50:00
    • 2.6 PREPARAREA CLATITELOR SI RETETE DE CLATITE 00:25:00
    • CLASIFICAREA SEMIPREPARATELOR 00:20:00
    • 3.1 SEMIPREPARATE PE BAZA DE ZAHAR 00:27:00
    • 3.2 SEMIPREPARATE DIN OU SI FAINA 00:35:00
    • 3.3 CREME FOLOSITE IN COFETARIE 00:25:00
    • 3.4 SEMIPREPARATE DIN FRUCTE PROASPETE 00:22:00
    • 3.5 SEMIPREPARATE DIN FRUCTE ULEIOASE 00:14:00
    • 3.6 SEMIPREPARATE DIN ALBUS 00:10:00
    • 3.7 SEMIPREPARATE AUXILIARE 00:13:00
    • 4.1 NOTIUNI GENERALE REFERITOARE LA PRAJITURI 00:10:00
    • 4.2 TEHNOLOGIA PRAJITURILOR CU BLAT 01:30:00
    • 4.3 TEHNOLOGIA PRAJITURILOR CU FOI DE RULADA 00:35:00
    • 4.4 TEHNOLOGIA DE PREGATIRE A PRAJITURILOR SPECIALITATI 01:30:00
    • 5.1 ELEMENTE DE DECOR DIN ZAHAR 00:05:00
    • 5.2. ELEMENTE DE DECOR DIN DRAGAN 00:10:00
    • 5.3 ELEMENTE DE DECOR DIN PASTIAJ 00:15:00
    • 5.4 ELEMENTE DE DECOR DIN CIOCOLATA 00:10:00
    • TEHNOLOGIA PREPARARII TORTURILOR 00:10:00
    • 6.1 PROCESUL TEHNOLOGIC GENERAL 00:20:00
    • 6.2 SORTIMENTE DE TORTURI 02:30:00
    • GENERALITATI 00:15:00
    • 7.1 TEHNOLOGIA DE PREPARARE A FURSECURILOR DIN ALUAT FRAGED 00:30:00
    • 7.2. TEHNOLOGIA DE PREPARARE A FURSECURILOR PE BAZA DE GRASIMI 00:20:00
    • 7.3. TEHNOLOGIA DE PREPARARE A FURSECURILOR DIN FOIETAJ 00:20:00
    • 7.4 TEHNOLOGIA DE PREPARARE A FURSECURILOR DIN „LANGUES DE CHAT” 00:15:00
    • 7.5 TEHNOLOGIA DE PREPARARE A FURSECURILOR DIN ALBUS 00:25:00
    • 7.6 TEHNOLOGIA DE PREPARARE A FURSECURILOR PE BAZA DE FOI DOBOS Sl FOI RULADA 00:10:00
    • 7.7 TEHNOLOGIA DE PREPARARE A FURSECURILOR PE BAZA DE FRUCTE ULEIOASE 00:25:00
    • Elemente decorative din ciocolata 00:04:00
    • Realizarea decoratiunii din pasta modelatoare – trandafir 00:02:00
    • Suport Curs Cofetar 00:00:00

Reviews

document.addEventListener('cmplz_status_change', function (e) { if (e.detail.category === 'marketing' && e.detail.value==='allow') { location.reload(); } }); document.addEventListener('cmplz_status_change_service', function (e) { if ( e.detail.value ) { location.reload(); } });
X