• Nu ai niciun produs în coș.

ratings 

Curs Receptioner Hotel desfasurat online, pe Zoom. Practica in Hotel. Pregateste-te sa devii un bun Receptioner! Te instruim si te …

Prețul inițial a fost: 875.00 lei.Prețul curent este: 525.00 lei.

Curs Receptioner Hotel desfasurat online, pe Zoom. Practica in Hotel.

Pregateste-te sa devii un bun Receptioner!

Te instruim si te ajutam sa faci practica in hotel de 4 stele! Indiferent daca ai sau nu ai cunostinte in domeniu, inscrie-te la curs sa inveti cat mai bine aceasta meserie, sa inveti sa comunici corect ofertele catre clienti. Vei face si practica in hotel.

Beneficiile participarii la curs

1. Pregatirea profesionala alaturi de profesori cu experienta teoretica si practica 2. Activitatea de practica este asigurata in hoteluri de prestigiu, sau la locul de munca 3. Suport de curs gratuit in format electronic, disponibil in platforma de elearning 4. Cursul poate fi achitat integral sau in rate, cu plata online sau transfer bancar 5. Obtinerea unui certificat de absolvire cu recunoastere la nivel international prin apostilare

Cursul se desfasoara in program de zi

Marti 17.00 – 21.00 Durata cursului: 6 saptamani

Urmatorul Curs – Inscrieri Deschise

 • Inscrie-te la curs si un consultant te va contacta pentru detalii suplimentare si confirmare.
 • Pretul este valabil la plata integrala
 • Pentru plata in rate este valabil pretul taiat
 • Taxa de examinare: 50 lei
Cod COR: 422401 Tip curs: Specializare Completeaza formularul dupa ce te asiguri ca indeplinesti nivelul minim de invatamant sau contacteaza-ne la 0377 101 557 pentru detalii

Conditii de inscriere si documente necesare

Pregatirea minima obligatorie: 8/10 clase (invatamantul minim obligatoriu) Învăţământul obligatoriu in functie de anii de absolvire: → 1962 – 1974 – 8 clase absolvite → 1975 – 1990 – 10 clase absolvite → 1991 – 2003 – 8 clase absolvite → 2004 – prezent – 10 clase absolvite

Documente necesare

 • Copie CI
 • Copie certificat de nastere
 • Copie certificat de casatorie (daca este cazul)
 • Copia ultimului act de studii
 • Adeverinta medicala (cu specificatia “clinic sanatos”) in original sau copie dupa fisa de aptitudini eliberata de medicina muncii.
 • Declaratie pe propria raspundere ca aveţi competențe de limbă străină (nivel mediu) şi competențe TIC (digitale)
Programul este autorizat de Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesionala a Adultilor din Municipiul Bucuresti iar certificatul este avizat de Ministerul Educatiei Nationale, Ministerul Muncii si Protectiei Sociale, recunoscut in Uniunea Europeana.

Competente dobandite la final

1. Gestionarea rezervărilor spațiilor de cazare 2. Efectuarea operațiunilor de pregătire a primirii clientului și a celor specifice sosirii acestuia (check-in) 3. Efectuarea activităților specifice sejurului clientului 4. Efectuarea operațiunilor legate de plecarea clienților (check-out)

Intrebari frecvente

DE CE SA ALEG CURS RECEPTIONER HOTEL ORGANIZAT DE VOI?
Cursul de Receptioner de Hotel este adaptat si simplificat, intr-un program usor de parcurs indiferent. Formatorul cursului detine o experienta vasta in domeniul turismului, iar experinta la curs in prezenta acestuia iti va capta atentia si te va inspira lectie de lectie. Garantia Calitatii este inclusa si te asigura ca daca vei fi nemultumit de calitatea orelor predate, pana la jumatatea cursului, iti restituim suma achitata.
DIPLOMA ESTE RECUNOSCUTA?
Cursul este acreditat si recunoscut national si international. Cele 2 ministere (al Muncii si al Educatiei) care sunt mentionate pe certificat (diploma) si suplimentul descriptiv (anexa in care sunt inregistrate competentele dobandite) dovedesc valoare legala a acestuia. Recunoasterea internationala este valabila dupa aplicarea apostilei de la Haga, apostila pe care o aplica Prefectura judetului in care ai domiciliul. Mai sunt cativa pasi intermediari pana la apostila pe care ii poti solicita consultantului nostru la momentul ridicarii certificatului.
PRETUL REFLECTA CALITATEA?
Da, reflecta calitatea lectiilor predate. Formatorii nostri sunt bine selectionati, au experienta in domeniu si te asista in tot procesul de invatare. La noi cursul reprezinta o investitie pentru tine. Poti consulta opiniile cursantilor care au absolvit acest curs, aflate in subsolul paginii (au fost preluate prin fise de feedback la finalul cursurilor).
CARE SUNT CONDITIILE DE PARTICIPARE?
Poate participa orice persoana carea finalizat invatamantul obligatoriu (8/10 clase in functie de anul absolvirii lor), indiferent de localitatea sau judetul de domiciliu (este necesara resedinta in Romania). Nu exista limita de varsta superioara.
CUM SE ACHITA ACEST CURS?
Cursul se achita integral sau in rate (numerar, transfer bancar sau plata online). La examen se va percepe taxa de examinare in valoare de 50 lei.
CUM MA INSCRIU LA CURS?
Solicitarea unei inscrieri o poti face direct din pagina cursului, apasand butonul “Aplica la acest curs”, care te duce direct la formular, unde ai posibilitatea de a opta pentru plata cu cardul prin platforma securizata Mobilpay sau transfer bancar. La receptionarea solicitarii tale, un consultant va lua legatura cu tine pentru a-ti prezenta toate detaliile organizatorice. Inscrierea, receptionarea documentelor necesare inscrierii se pot face inclusiv online. De asemenea solicitarea de inscriere se poate face telefonic, apeland numarul 0377101557 de luni pana vineri intre orele 10.00 – 17.30, in afara sarbatorilor legale sau la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Parter, Sector 3.
PRIMESC SUPORT DE CURS?
Da, fiecare participant va avea acces online, gratuit, la suportul de curs (pe toata perioada cursului). Pentru o invatare usoara am creat o platforma de elarning de unde poti studia suportul de curs si il poti descarca in calculatorul tau.
CUM SE SUSTINE EXAMENUL?
Examenul se sustine la sediul nostru din Bucuresti, Sos. Mihai Bravu 223, Optidol Center, Sector 3. El va consta intr-o proba scrisa (test) si proba practica (proiect sau bilete cu intrebari). Cursul este bine structurat, iar prin participarea la sedintele de curs vei beneficia de informatii suficiente, care te vor ajuta la absolvire.
Fotografie de profil
Bestcor
5 5
469

Studenți

Instructor

Mai Multe Cursuri Ale Instructorului

Curicula Cursului

  • DEPARTAMENTE SPECIFICE 00:15:00
  • Asteptarile clientului 00:05:00
  • 2.1 Regulamentul de ordine interioara 00:00:00
  • Pregatirea primirii clientilor 00:15:00
  • Rezervari pentru clientii aflati in hotel 00:05:00
  • ATRIBUTIILE DEPARTAMENTULUI FRONT OFFICE REZERVAREA SPATIILOR DE CAZARE 00:25:00
  • SALUTURI ŞI FORMULE DE INTRODUCERE SI PREZENTARE 00:05:00
  • VORBIND DESPRE PROFESIE 00:02:00
  • NATIONALITATEA – TARA 00:02:00
  • EXPRIMAREA VARSTEI 00:02:00
  • PERSONALUL HOTELIER 00:05:00
  • Vocabular tematic 00:25:00
  • Suport Curs si Materiale Download Receptioner de hotel 00:00:00

Reviews

document.addEventListener('cmplz_status_change', function (e) { if (e.detail.category === 'marketing' && e.detail.value==='allow') { location.reload(); } }); document.addEventListener('cmplz_status_change_service', function (e) { if ( e.detail.value ) { location.reload(); } });
X